Restaurant

 

Heerlijk dineren, lunchen of lekker een drankje drinken aan het strand. Met direct uitzicht over het Bergumermeer geeft het u een heerlijk ontspannen gevoel. Bij Restaurant Klein Zwitserland bieden wij heerlijke gerechten; van een driegangendiner tot verschillende buffetten. Zo hebben wij een zeer divers aanbod van lunches, buffetten, diners en barbecue arrangementen. Daarnaast houden we ook rekening met verschillende budgetten. Bent u dus op zoek naar een restaurant in het Friese Bergum? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Restaurant Bergum aan het water

Restaurant Klein Zwitserland is niet alleen een restaurant met een divers aanbod, maar is ook nog gelegen op een unieke locatie. Zo is dit restaurant in Bergum (in het Fries: Burgum) gelegen aan het water, het Bergumermeer. Het is zelfs mogelijk om met een rondvaartboot aan te meren en gelijk vanaf de boot naar het restaurant te lopen. U heeft zo ook nog eens een fantastisch uitzicht over het water.

Specialiteiten van Restaurant Burgum

In ons restaurant is er voor ieder wat wils. Zo kunt u bij ons lunchen met bijvoorbeeld met een verrukkelijke tosti of Turks brood met gerookte kip. Uw kinderen kunnen bij ons genieten van een onder meer een speciale kinderpannenkoek, patat en kipnuggets.

En wilt u uitgebreid bij ons uit eten? Ook dan is er zoveel lekkers om uit te kiezen. Denk aan een broodplankje als voorafje en daarna een gepofte aubergine gevuld met lamsgehakt en fetakaas. En dan is dit slechts een greep uit onze lunch- en dinerkaarten.

Want we hebben meer heerlijke specialiteiten in die we u kunnen aanbieden. Eén van die specialiteiten het Rodizio grillen. Heerlijke grillgerechten van een speciale Rodizio grill waar wij zowel vlees als vis gerechten serveren.

Maar ook als u zin heeft in een eenvoudige lekkere snack, kunt u dat in ons restaurant bestellen.

Arrangementen voor grote groepen

Bent u met een partij of gezelschap en op zoek naar en restaurant in Bergum wat ideaal is voor groepen? Dan kunt u kiezen uit allerlei arrangementen voor grote(re) groepen, zoals buffetten en diners. Wat natuurlijk altijd een feest is, is een barbecue met uw gezelschap.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het dineren bij ons restaurant in Bergum? Neem voor al uw vragen vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag met alle antwoorden over het dineren bij Klein Zwitserland. Uiteraard kunt u ook alvast uw reservering online doorgeven.