Partycentrum en familierestaurant Klein Zwitserland

 

Klein Zwitserland ligt op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. Wij herbergen een familierestaurant , pub, grote feestzaal en het terras wat zich bevindt zich op 3 meter hoogte. Hierdoor heeft u een schitterend uitzicht heeft over het water. Heerlijk dineren met het gehele gezin of met een gezelschap. Speciaal voor groepen hebben wij volledig verzorgde arrangementen!

Kinderen Welkom!

Kinderen zijn bij ons van harte welkom. We hebben een grote speeltuin, kinderboerderij en midgetgolfbaan naast het restaurant. Voor de aller kleinsten is er op terras een kleine glijbaan/speelhuisje.

Bedrijfsfeesten / dag activiteiten

Ook voor uw bedrijfsfeest (t/m 450 personen) hebben wij leuke ideeën. Wat dacht u van een thema feest zoals maffiafeest. Of wilt u misschien een rondvaart maken met een skûtsje of een rondvaartboot. Actief bezig zijn kan ook, zeilen, zeskamp noem maar op. Of wilt u gewoon gezellig dineren of van een heerlijk buffet/barbecue genieten.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden bij Partycentrum Klein Zwitserland ongekend. Ook voor uw eigen ideën staan wij open. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige informatie.

Brochure aanvragen

Ervaringen van klanten

Van Marmeren:

De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

Friks:

Perfecte locatie voor ons bedrijfsfeest. Het eten was ook leuk en het paintballen vond iedereen geweldig! Jammer dat het weer tegen zat.

Uitgelicht event

Bedrijfsfeest Hollandse avond

Bekijk