Paintball Friesland

Offerte aanvragen

Bekijk video

Paintball Friesland

Paintball is het een spel waar spanning, sensatie, adrenaline, maar ook lol samenkomen. Het perfecte personeelsuitje en ook ideaal voor een vrijgezellenfeest.

Hoewel paintball ook vaak binnen wordt gespeeld, hebben we bij ons in Burgum daar buiten een speciaal afgebakend terrein voor ingericht. Hier strijden twee teams tegen elkaar om de eer. Heerlijk knallen met verfkogels onder deskundige begeleiding van onze instructeurs. Dit paintball arrangement is bij ons in Friesland al te boeken voor groepen vanaf 12 personen.

Paintball bij Klein Zwitserland Burgum, Friesland

Paintball FrieslandGekleed in een overall met masker stapt u bij ons in het Friese Burgum het natuurlijke speelveld op. U zit verscholen en ziet de tegenstander in de verte. De adrenaline stroomt door uw bloed. U kunt twee dingen doen: rustig afwachten om toe te kunnen slaan of meteen proberen de tegenstander uit te schakelen.

Het doel van paintball is dan ook om het terrein te winnen door zoveel mogelijk leden van het andere team uit te schakelen.  Ondertussen natuurlijk zelf proberen de verfkogels te ontwijken, zodat u in het spel blijft. Paintball draait allemaal om strategie en samenwerking.

Wat zit er in het paintball arrangement?

14.00 uur Ontvangst met koffie en oranjekoek
14.30 uur Aanvang paintball toernooi
16.30 uur Aanvang borreluurtje
18.00 uur Aanvang Rodiziogrillen, buffet of barbeque

Alle consumpties kunt u na de tijd bij ons afrekenen. Voordat u het ‘slagveld’ betreedt krijgt u en uw team eerst een instructie.

Boek nu en geniet van de voorpret!

Is paintballen echt iets voor u en uw team, uw familie of vrienden? Boek dan nu en laat de voorpret alvast beginnen! Vraag gerust eens een offerte aan voor meer informatie.