Outdoor Friesland

 

Wilt u iets sportiefs organiseren met vrienden, familie of als bedrijfsuitje. Bekijk dan onze outdoor activiteiten in Friesland. Zo hebben wij al diverse kant en klare arrangementen voor u samengesteld. Natuurlijk kunt u ook uw eigen mogelijkheden / ideeën aan ons doorgeven.

Onze buiten arrangementen worden georganiseerd door een professioneel bedrijf die helemaal thuis is in outdoor activiteiten. U kunt deze buiten activiteiten zeer goed gebruiken bij teamuitjes, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten of met uw eigen afdeling.

Soorten Outdoor activiteiten in Friesland

In Friesland zijn veel soorten outdoor activiteiten te vinden, met ieder hun eigen specialiteit. Denk hierbij aan zeilactiviteiten zoals:

  • Praamzeilen
  • Skûtsje Silen
  • Fierljeppen
  • Activiteiten middag
  • Watersport middag

Outdoor Friesland bij Klein Zwitserland

Partycentrum Klein Zwitserland is gelegen op het kruispunt van het Prinses Margriet kanaal en het Bergumermeer. Dé ideale locatie voor het houden van outdoor activiteiten. Hier kunt u zowel van de heerlijke natuur genieten en de Friese wateren en ervaar alle outdoor activiteiten die Friesland te bieden heeft.  Hier kunt u bijvoorbeeld ook een heerlijke fietstocht houden, wandelen, watersporten en een boot huren en de wateren optrekken.