Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek!

Naam*

E-mailadres*

Uw bericht*

Van Marmeren:

De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren

Friks:

Perfecte locatie voor ons bedrijfsfeest. Het eten was ook leuk en het paintballen vond iedereen geweldig! Jammer dat het weer tegen zat.

Sem en Aafke:

We hebben hier echt een topavond gehad! Onze familie was ook helemaal blij met de locatie en het eten. Zeker een aanrader. Groet uit Drenthe!

Alie:

Het was een leuke avond! We hebben tot 2 uur gefeest. Bedankt iedereen.

Van der Schaaf:

Wij hebben echt een topmiddag gehad bij het boogschieten

Henk en renske:

Afgelopen zaterdag hebben wij met familie en vrienden ons 25 jarig huwelijk gevierd met een moorddiner. Niet alleen van het heerlijke eten maar ook van het spel, al met al een zeer geslaagde avond ! Wij hebben genoten, dank voor alle medewerkers en de acteurs die van deze avond echt een superavond hebben gemaakt.

Karin Rodenhuis:

Afgelopen 12 november hebben wij als familie de verjaardag van onze moeder en schoonmoeder in Klein Zwitserland mogen vieren.
Mijn complimenten voor de locatie/aankleding en het personeel, wij hebben een topdag gehad en waren gezegend met 1 van de laatste zonnige dagen in November. Leuke dag besteding goed te eten en voor de kleine een goede speelhoek, in 1 woord Geweldig. Wij zullen zeker weer eens terug komen.

Damen shipyards:

We hebben een fantastische avond gehad. Bourgondische avond begin december:

Taxicentrale wolters bv:

“Maffia avond was zeer geslaagd! goede acteurs en het eten was erg lekker.”