Bedrijfsfeest Moorddiner

Offerte aanvragen

Bekijk video

Bedrijfsfeest Moorddiner

 

Ons bedrijfsfeest moorddiner is een echt interactieve avond en een zeer gezellige belevenis. Wilt u even een gezellig avondje uit eten? Met dit moorddiner gaat het toch even iets anders. Het moorddiner vindt plaats in ons restaurant of herberg. U wordt in ieder geval ontvangen door onze nerveuze uitbaatster!

Bij het moorddiner kunt u zelf kiezen voor een buffet, rodizzio grillen of diner. U kunt kiezen voor losse drankjes of voor een dranken arrangement bij ons moorddiner. Maar een moorddiner zonder een spetterend dessertbuffet is geen moorddiner.

Dus ook voor een moorddiner in Friesland gaat u naar Partycentrum Klein Zwitserland

Het moorddiner verhaal:

Het is een vrouw met een diepgaand verleden. Een jaar eerder is haar man gestorven. Het onderzoek wees uit dat het om zelfmoord ging. Maar hier werd aardig aan getwijfeld door de uitbaatster. Het personeel is ook niet erg gemotiveerd als je dat zo mag zeggen. Sinds de dood van de uitbaatster haar man werkt niemand meer met plezier. Wat zou hier toch de reden van kunnen zijn?Ook onder Rosie (de uitbaatster) en het personeel heerst een graf stemming. Waarom zijn de verhoudingen tussen Rosie…en haar

Optie 1: buffet/3 gangen menu, entertainement
Optie 2: buffet/3 gangen menu, entertainement, dranken
arr. 4 uur

Optie:
– Dessertbuffet

Vanaf ongeveer 30 personen