Bedrijfsfeest Bourgondische avond

Offerte aanvragen

Bekijk video

Bedrijfsfeest Bourgondische avond

 

De bourgondische avond is zeer geschikt voor een personeelsfeest. Dit oergezellige bedrijfsuitje is voor vele groepen geschikt . Dus zoekt u een leuk themafeest in Friesland, dan is dit bedrijfsfeest iets voor u.

Bij binnenkomst is het een drukte van belang op het marktplein. Er is zojuist de pest ontdekt. Iedereen moet daarom andere kleding aan want anders…. Het is een avond die u letterlijk terug stuurt naar de middeleeuwen.

Hopelijk heeft de monnik dit keer wel het bier goed gebrouwen en als het mee zit zijn er niet al teveel zwervers in de zaal. Of de avond goed zal verlopen is maar de vraag. Gelukkig is er in het dorp een waarzegster die u hopelijk goed nieuws kan vertellen. Malle Babbe heeft ook een mooie stem tenminste als hij of zij nog nuchter is.

Pas wel op dat u niet meegenomen wordt door het gewone volk, want u zal terug keren als een melaatse kreupeling. Iedereen heeft zijn eigen mok en dat is maar goed ook met al die vreemdelingen. Er kan ook middeleeuws worden gedanst, maar natuurlijk ook op andere swingende nummers…

Mogelijkheden Bourgondische avond

Optie 1: Bourgondisch buffet, kleding en acteurs
Optie 2: Bourgondisch buffet, kleding, acteurs (3 pers.) en drankenarrangement.
Optie 3: Bourgondisch buffet, kleding, acteurs (3 pers.), drankenarrangement en drive inn show

Extra optie:

– Dessertbuffet

Vanaf ongeveer 35 personen