Familie-restaurant en Partycentrum Klein Zwitserland

Brochure aanvragen

Partycentrum Klein Zwitserland ligt op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer te Friesland. We hebben een restaurant, café, feestzaal en een terras wat zich op 3 meter hoogte bevindt.

Ook voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten hebben wij leuke arrangementen. Denk aan spannende themafeesten of moorddiners. Of stel uw eigen feest samen! Naast deze indoor activiteiten hebben wij ook outdoor activiteiten voor groepen. Ook een leuke rondvaart met een rondvaartboot, skûtsje of praam behoort tot de mogelijkheden van ons partycentrum. Wat de gelegenheid ook is, u vindt bij ons altijd een unieke locatie om het te vieren.

Uitgelichte events

Buffet “Bergumermeer”

Bekijk

Sumo worstelen barbecue party!

Bekijk

Zeskamp

Bekijk

Ervaringen van klanten

"De rondvaart is ons zeer goed bevallen. Vooral mijn ouders hebben genoten van de mooie Friese wateren! Het eten en drinken was prima en het personeel heeft ook de ouderen aan boord geduldig te woord gestaan. Groet, Fam. van Marmeren"

Van Marmeren:

"Perfecte locatie voor ons bedrijfsfeest. Het eten was ook leuk en het paintballen vond iedereen geweldig! Jammer dat het weer tegen zat."

Friks:

"We hebben hier echt een topavond gehad! Onze familie was ook helemaal blij met de locatie en het eten. Zeker een aanrader. Groet uit Drenthe!"

Sem en Aafke:

Bekijk ons gastenboek

Contact

Solcamastraat 30

9262 ND Sumar

telefoon

0511 461 385

e-mail

info@kleinzwitserlandburgum.nl